Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 05/08/19 - 1ª hora 05/08/2019 15:00

Repunta la sinistralitat laboral a Catalunya en el primer semestre de l'any. Quaranta-sis persones han mort a la feina i més de quatre-centes han patit lesions greus. Els sindicats ho consideren inacceptable i vinculen l'increment a la feina precaria.

A la Ribera d'Ebre els pagesos afectats per l'incendi de finals de juny han tornat a tallar la C-12 aquest diumenge per reclamar al govern ajudes directes per les explotacions en comptes de credits tous i anuncien una marxa lenta per l'A-2 i fins a Barcelona el proper 14 d'agost.

També en portada la decisió d'una jutge de Barcelona de deixar en llibertat provisional un home detingut la matinada de dissabte per pressumptament haver agredit sexualment una dona en un bar de la Gran Via. El fiscal no ha demanat cap mesura cautelar per ell. Mentre està a l'espera de passar a disposició judicial un jove de 27 anys detingut a Lleida per pressumptament haver agredit a la seva ex parella, una dona embarassada.

L'Ajuntament de Barcelona fa avui ple extraordinari. Abordarà petició d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya de reclamar una comissió d'investigació al Congrés sobre la relació del CNI i l'imam de Ripoll, Abdelbaky Es Satty, considerat el cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost del 2017.

En clau esportiva el Barça inicia gira als Estats Units, després de guanyar el trofeu Joan Gamper 2 a 1 davant l'Arsenal.
 

Cataluña Informativos
Más opciones