Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 02/04/19 02/04/2019 15:03

Es repren el judici del procés amb la declaració de diversos comandaments de la policia nacional a Catalunya en qualitat de testimonis. El plat fort de la setmana serà, però, demà dimecres amb la compareixença dels comissaris Ferran López i Joan Carles Molinero. Mentrestant la Fiscalia ha demanat que s'imputi a una desena de persones que es trobaven entre els votants de les escoles Pau Claris i Mediterrània de Barcelona l'1 d'octubre de 2017 per resistència i desobediència greu a la policia.

Estem atents a les xifres de l'atur corresponents al mes de març. Avui el govern preveu aprovar un credit per pagar nòmines dels seus treballadors i el retorn del 40 per cent de la paga extra del 2013 que encara s'adeuta.

A Tarragona els Mossos d'Esquadra han detingut onze menors acusats d'abusar i agredir sexualmente a una noia també menor d'edat. Tant els arrestats com la victima són menors estrangers no acompanyats tutelats per la Generalitat.

En clau esportiva els tres equips catalans juguen avui els partits correponents a la trentena jornada de lliga de Primera Divisió.

Cataluña Informativos
Más opciones