Cataluña Informativos   Edició Matí Barcelona - 26/06/19 26/06/2019 14:53

Els presos independentistes tornen avui a centres penitenciaris catalans. El trasllat de Junqueras, Romeva, Rull, Turull, Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart s'ha iniciat ja des de la presó de Zuera, a Saragossa, mentre Carme Forcadell i Dolors Bassa són portades des de la pressó madrilenya d'Alcalá Meco. La Guàrdia Civil passarà la custòdia als Mossos d'Esquadra a la presó de Brians 2 i després seràn portats cap al centres de destí.

El Parlament que debat i vota la convalidació del decret llei que planteja limitar el preu dels lloguers en determinades zones. Alguns grups consideren que es queda curta i altres que envaeix competències de l'Estat. Davant la manca de suports el govern s'obre a tramitar-la com a projecte de llei per a què els grups puguin introduir modificacions.

Atents encara a la repatriació de les restes mortals de Teresa Cardona, la subdirectora del col·legi Canigó, que va perdre la vida dissabte en un accident d'autobús a Costa d'Ivori on participava amb una trentena d'estudiants en un projecte solidari.

Estem atents a diverses cites d'interés, a Barcelona comença el Saló Internacional de la Logística, comença el Gamelab i també el Grec, el festival de teatre i arts escèniques d'estiu. En clau esportiva el Barça ven André Gomes a l'Everton i Jasper Cillessen al València.
 

Cataluña Informativos
Más opciones