Cataluña Informativos   Edició Matí Barcelona - 12/02/2019 12/02/2019 15:07

Edició Matí Barcelona - 12/02/2019

Els CDR duen a terme des de primera hora d'aquest matí diverses accions arreu del territori contra el judici del procés que arrenca avui al Tribunal Suprem. Les accions dels CDR han començat cap a les sis del matí a l'autopista AP-7 que ha quedat tallada per una barricada de pneumàtics cremats entre Sant Celoni i Hostalric. També la C-25 ha quedat tallada a Santa Maria d'Oló per la cremada de pneumàtics. A la ciutat de Barcelona, els CDR han tallat la Gran Via en dos punts: al costat de la plaça de les Glòries i prop de la plaça Espanya, i l'avinguda Diagonal.

Tot plegat amb la previsió que aquest migdia es dugui a terme una manifestació d'estudiants a la plaça Universitat de Barcelona i a la tarda concentracions convocades per les entitats independentistes. També aquest dilluns al vespre, s'ha viscut una acció de protesta, però a Madrid... S'ha projectat a la façana del Suprem un vídeo en què es podien veure càrregues policials de l'1 d'octubre de 2017, també les de Barcelona, però que NO ha estat reivindicat per cap col·lectiu.

Unes càrregues, per cert, que aquest dilluns també han sigut noticia i és que l'agent de la policia nacional investigat com a pressumpte autor de la puntada de peu voladora contra els votants de l'institut Pau Claris l'1 d'octubre ha comparegut davant del jutjat d'instrucció 7 de Barcelona juntament amb altres dos agents. Ha al·legat davant el jutge que NO es reconeix a les imatges i s'ha situat en un lloc allunyat de l'incident.

Cataluña Informativos
Más opciones