Amics i coneguts   Amics i coneguts - 28 d'agost de 2016 28/08/2016 54:40

En aquests dies d’estiu que hem viscut i que encara estem disfrutant, segur que molts de vostès hauran aprofitat per pràcticar esport. Sovint les nostres obligacions diàries ens impedeixen de fer-ho, i volem aprofitar les vacances per posar-nos les piles.

Passar de la vida sedentària a l’esforç esportiu pot comportar, però, un seguit de riscos que volem analitzar amb el preparador físic Xavier Gràcia.

En el programa d’avui parlarem d’un tema en el que ningú pot tirar la primera pedra: les manies que tenim cadascú de nosaltres. Hem tret els micròfons al carrer perquè siguin vostès els qui ens expliquin... quines manies tenen, per què les tenen i què els hi implica tenir-les?

En el programa d’avui i ja quan entrem en temps de reportatge, els hi parlarem d’un servei de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona molt novedós. A través d’ell, els pares de neonats, aquells nadons que han nascut abans de les setmanes de gestació previstes, poden adquirir els coneixements necessaris per emportar-se la criatura cap a casa amb totes les garanties de seguretat.

Però abans de començar, amb aquests continguts que els hi acabem d’anunciar, volem recuperar unes cançons que van sonar molt a la década dels 80.

Amics i coneguts
Más opciones