Amics i coneguts   L'home de la guitarra + Repor: Apps de cites + blibliotecari 04/11/2017 53:00

Comencem la segona tercera hora del programa rendint el nostre particular homenatge a un home que porta pràcticament tota la seva vida dedicant-se al món de la cançó i, concretament, a les habeneres. Ens referim a Josep Bastons, qui avui ha vingut a presentar acompanyar del productor i pianista Toni Mas i de la cantant Sara Pi, el seu disc de tribut anomenat 'L'home de la guitarra'

A continuació arriba el temps de reportatge.

En els seus inicis les pàgines web i les aplicacions per a trobar parella eren percebudes, com plasma aquest film de l’any 2005 titulat hard candy, com un servei adreçat a persones amb dificultats per socialitzar-se, a gent molt tímida i, així, una llarga llista de prejudicis. Actualment, però, aquesta percepció ha canviat. I és que cada vegada més persones utilitzen aquestes plataformes per trobar l’amor.

Aquests serveis, explica la sexòlga i terapeuta de parelles Marian Ponte, s’han democratizat i com a conseqüència, diu, ha desaparegut l’estigamtizació dels seus usuaris.

L'increment del nombre d’aquestes xarxes socials, la manca de temps i la possibilitat d'afinar en la tria són factors que determinen, segons el sociòleg Francesc Núñez, que lligar per internet hagi esdevingut una tendència a l'alça.

Acabem la tercera hora parlant d'una professió desconeguda, amb pocs aspirants i, que per contra, està molt ben pagada.

Amics i coneguts
Más opciones