Amics i coneguts   Enquesta: França prohibirà els mòbils als instituts 10/03/2018 52:36

Comencem com cada dissabte amb l'enquesta de carrer de la setmana.

Els mòbils a l’escola s’han convertit en el malson número 1 dels professors i en una font inesgotable de problemes. Whatssaps que sonen durant la classe, nens que a l’hora del patí enlloc de relacionar-se estan enganxats a la pantalleta. I, això, per no parlar dels robatoris d’aquests dispositius que, de tant en tant, es produeixen als centres educatius.

No és d’estranyar, doncs, que per tot plegat... a la majoria de països europeus el debat sobre la presència de l’smartphone als instituts i escoles vingui de lluny.

Però, ara, hem sabut que el president francés, Emmanuel Macron, ha decidit restringir al màxim el mòbil a l’escola. A partir del curs vinent quedarà totalment prohibit que els alumnes portin el telèfon no tan sols a classe, com ja passava ara, sinó, també, dins del tot, absolutament tot, el recinte del centre educatiu.

A continuació arriba la secciño de mascotes de la Paula Calvo. Avui l'etòloga del programa ens explica les diverses aplicacions que el sistema olfactiu dels gossos pot tenir per a les persones.

Amics i coneguts
Más opciones