Amics i coneguts   Amics i coneguts - 6 de març 2016 1a hora 06/03/2016 52:51

Iniciem la primera hora amb Delicatessen. En Santi Garcia ens explicarà com tenir cura de la salut auditiva. Consells, com per exemple, no posar el volum dels auriculars massa fort, poden ajudar a prevenir la pèrdua auditiva. Si no és té cura, pot causar baixa autoestima a qui ho pateix. També, parlarà de músics. I destaca, Lito Vitale amb un dels seus grans èxits, “Ese Amigo del Alma”.

A continuació, la doctora Folch, ens explica les avantatges de fer exercici a diari. L’activitat física ens protegeix davant del càncer, a més que ens fa sentir sans, actius i de bon humor. Adverteix, però, que no s’ha d’abusar d’aquesta pràctica, ja que es poden revertir les avantatges i ser perjudicials per nosaltres. L’esport, juntament amb una dieta equilibrada i saludable i dormir les hores necessàries, ens fa sentir millor.

LAR Escola. La tecnologia contemporània i l’educació. Pitu Martínez i Cinto Niqui debaten sobre temes de la tecnologia i la relació que té aquesta en el camp educatiu. Propostes, iniciatives i experiments tecnològics que els experts posen sobre la taula. Ramón Padilla ens recomana una aplicació, Google i ens anima a interactuar amb la realitat virtual.

Amics i coneguts
Más opciones