Amics i coneguts   Amics i coneguts - 6 d'agost de 2017 06/08/2017 55:58

El nostre personatge convidat avui, per explicar-nos el seu estiu, és un home que ha fet ‘tantes’ vegades el paper de metge que molts han acabat creient-se que ho era. Conversarem amb l’actor Lluís Marco i li preguntarem sobre totes aquestes anècdotes relacionades amb les seves interpretacions.

Avui el nostre home de la cuina, en Xavier Garcia, se’ns ha posat exquisit. Ens explicarà com fer un magret d’ànec. No es perdin la recepta.

També els hi oferirem la nostra ultima crònica commemorativa d’allò que va passar a Barcelona fa 25 anys, els jocs del 92.

Com cada setmana, les lectures més atractives ens vindran de la mà de la nostra experta Sandra Bruna. Avui ens parlarà d’un llibre per aprofundir en el nostre propi coneixement.

En el nostre espai de reportatge analitzarem un tema delicat i que, moltes vegades, ha estat amagat als ulls de la societat. Parlarem de com abordar la sexualitat dels discapacitats.

Abans, però, volem endinsar-nos en alguns trets peculiars d’un artista català que forma part de la banda sonora de moltes i moltes generacions: Joan Manuel Serrat.

Amics i coneguts
Más opciones