Amics i coneguts   Amics i coneguts - 22 de juliol de 2017 22/07/2017 54:24

Avui volem conèixer com passa l’estiu un actor prou conegut, l’Àlex Casanovas. I t’a-fa-ne-ja-rem en algunes annècdotes com quan va haver de fer cambrer a la Costa Brava en quedar-se sense feina en la crisi del sector teatral.

A l’edició d’aquest dissabte els hi farem una proposta gastronòmica. Els hi explicarem com preparar una bona esqueixada de bacallà. Un plat ideal per gaudir aquests dies de juliol.

També volem proposar-lis algunes recomanacions literàries. Lectures especialment adients per acompanyar-los en el seu temps d’oci. Ho farem de la mà de l’agent literària Sandra Bruna.

I després els hi demanarem que parin atenció. Els hi oferirem un reportatge, sobre cures pal·liatives, que estem segurs els farà reflexionar força.

Primer de tot, però, i per connectar bé amb el que és l’essència més autèntica de l’estiu, recuperarem algunes de les melodies que, justament, han marcat mil i una revetlles i festes estiuenques.

Amics i coneguts
Más opciones