Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Inaugurat a Maó el Centre de Referència Nacional de Nàutica. El Consell diu que no farà cap pas provisional per arribar a Estellencs mentre dura l'obra a la carretera. La Policía deté un home que va dur el seu fill a un prostíbul d'Eivissa. Ha començat la III Setmana Internacional d'Orgue a l'església de Sant Francesc de Palma. Rafel Nadal guanya el segon partit d'Indian Wells i ha passat a la següent eliminatòria, en què s'enfrontarà a Isner.

Entre los arrestados están el ex conseller de Turismo de Unió Mallorquina, Francisco Buils y el empresario de la comunicación Jacinto Farrús. Es la segunda fase de la "operación Voltor", que provocó la salida del gobierno balear de Unió Mallorquina. El presidente Antich pide prudencia hasta que concluya la investigación.

300 persones es mobilitzen contra la construcció d'un camp de golf a Son Bosc, a Muro. El mes de gener, a les Balears varen tancar 100 empreses, un 4 per cent més que l'any passat. El Mallorca perd contra el Getafe, però es manté en els llocs de competició europea. El Menorca perd contra La Laguna i el Mallorca guanya per 1 punt el Cáceres. Rafel Nadal torna a les pistes amb victòria.

Rosa Díez, líder d'Union Progreso y Democracia, demana eleccions anticipades i critica la corrupció. GESA està en alerta per poder assegurar la demanda de gas i electricitat als consumidors de les Illes. Els majoristes exigeixen als hotelers que abaixin els preus de la temporada 2010. El Mallorca juga demà contra el Getafe i cerca la victòria per assegurar-se els llocs europeus. I coneixerem Úrsula Pueyo, l'esquiadora d'Esporles, que avui serà l'abanderada espanyola a les Paraolimpíades de Vancouver.

La fira turística de Berlín serà el termòmetre per saber com funcionarà la temporada d'enguany. El conseller de Salut demana diàleg als sindicats, que han convocat vaga els dies 8 d'abril i 6 de maig. L'Ajuntament d'Eivissa ja controla la gestió de l'aparcament de la zona blava de la ciutat, l'ORA. El Mallorca juga dissabte contra el Getafe en un partit per consolidar les posicions europees. Rafel Nadal vol revalidar la victòria a Indian Wells : el podreu veure en directe per TVE.

Ha sido con los votos de Unió Mallorquina. El partido nacionalista obtiene a cambio la vicepresidencia primera del Parlamento, un mes después de la ruptura del pacto de gobierno. Los populares aseguran que el acuerdo para la votación de hoy es un pacto anti-PP

Rafel Duran, del PP, i Miquel Nadal, d'UM, ja no són regidors de l'Ajuntament de Palma. 300 persones participen en una concentració a Palma amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. Les Balears tenen unes xifres econòmiques més bones que altres comunitats, però el 2010 encara tendrà un PIB negatiu. L'Sporting Maonès perd 0 a 3 a casa contra el Badalona i el Mallorca B suma un punt contra l'Ontinyent. El Menorca Bàsquet espera que Turner no sigui sancionat per haver-se enfrontat al públic de Melilla.

Els partits polítics mantenen contactes per elegir demà el president del Parlament. Avui és el Dia de la Dona:la reivindicació principal és la igualtat de salaris. Avui ha començat el judici contra un home acusat d'haver abusat sexualment de 5 nines d'entre 4 anys i 10 a Palma. Investiguen les circumstàncies de la mort d'un home en un incendi a un garatge a Llucmajor. Les Balears en alerta taronja: s'anuncia, temporal a la mar pluja i neu a partir de 300 metres. Jorge Lorenzo és a Palma per aconsellar els infants que es preparen per ser pilots de moto.

José Ramón Bauzà i Carlos Delgado es disputaran diumenge la presidència del PP balear. Alfredo Conde, exdirector d'Ona Mallorca, no ha declarat avui en els jutjats perquè no ha arribat a cap acord amb la fiscalia anticorrupció. Un mort i un ferit molt greu en dos incendis a Sant Antoni de Portmany i a Palma .Un malalt mental va fer de metge de les ambulàncies del 061 a Palma fins que la conselleria ho descobrí. Tastarem el vi de la Denominació d'Origen Pla i Llevant, que ha tengut una anyada 2009 de molta qualitat. El Mallorca juga diumenge a les cinc contra l'Sporting amb l'objectiu de guanyar i de mantenir-se en posicions europees.

Unió Mallorquina farà un congrés extraordinari el pròxim 17 d'Abril a Manacor, amb l'objectiu de refundar el partit i replantejar a fons les idees.

El portaveu del PP a l'Ajuntament d'Andratx, Jaume Porsell

ha declarat avui dematí com a imputat per les pressumptes irregularitats en la gestió i el manteniment de la Torre de Sant Elm a través de la Fundació Illes Balears.

El govern ha revisat les xifres de creixement econòmic. Així, l'executiu espera que les Illes acabin l'any amb una minva del PIB de nou dècimes, quan inicialment la previsió era la de reduir el creixement un punt i mig.

Més de 400 persones es varen mobilitzar ahir a Maó convocades pels sindicats per protestar contra la proposta del govern central de retardar les jubilacions als 67 anys. Divendres es mobilitzaran els sindicats a Eivissa.