Enlaces accesibilidad

Investiguen un mestre de l'escola Sadako de Barcelona per presumptament abusar sexualment de menors

  • Els fets haurien passat fora del centre escolar amb menors de l'entorn familiar i en voluntariats d'estiu
  • Els Mossos han explicat que hi ha una denúncia per aquests fets, però tenen "constància" d'altres casos que no estan denunciats

Per
Escola Sadako de Barcelona, a Gràcia
Escola Sadako de Barcelona, a Gràcia

Els Mossos d'Esquadra investiguen un mestre de primària de l'escola Sadako de Barcelona, acusat d'abusar sexualment de menors del seu entorn familiar i en voluntariats d'estiu amb infants. Els fets haurien passat fora del centre educatiu.

L'escola ha apartat al docent, de 63 anys, després de conèixer la primera denúncia contra el professor, dilluns passat. També ha activat els protocols previstos per aquestes situacions i s'ha posat a disposició tant dels investigadors com de les famílies.

El centre no tenia constància

L'acusat feia més de 30 anys que treballava com a mestre al centre. Fonts del centre educatiu asseguren que estan consternats i han demanat ajuda a la Fundació Vicky Bernadet, especialista en casos d'abusos sexuals infantils.

Els Mossos han explicat que hi ha una denúncia per aquests fets, però tenen "constància" d'altres casos que no estan denunciats. Els fets haurien passat fa 20 anys.