Enlaces accesibilidad
A Barcelona

Mor un home i una dona resulta ferida després de xocar un camió contra un mur de l'Hospital de Sant Pau

  • El vehicle de gran tonatge ha impactat i ha provocat el despreniment que ha afectat dos vianants
  • Al lloc dels fets s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana

Per
El camió ha xocat contra el mur del recinte Modernista de Sant Pau
El camió ha xocat contra el mur del recinte Modernista de Sant Pau

Un home de 71 anys ha mort i una dona de 60 ha patit lesions greus de diversa consideració en xocar un camió de gran tonatge contra un mur del recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Una part de la paret els ha caigut damunt, segons ha avançat BTV i fonts municipals.

Un mort i una dona ferida pel xoc d'un camió contra un mur de Sant Pau

El camió ha xocat contra el mur quan sortia el matí d'aquest divendres del recinte del Sant Pau i el despreniment ha afectat dos vianants, que estarien esperant que passés el camió per continuar el seu passeig per la ciutat. L'home ha mort en el lloc i una dona de 60 que ha estat traslladada a l'hospital en estat menys greu.

L'accident s'ha registrat al carrer Sant Antoni Maria Claret, a l'altura del carrer Independència, on s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana. Els operaris han estat recollint les runes i les restes durant tot el matí.