Enlaces accesibilidad
TVE

La rivalitat entre els Reis Mags i Santa Claus a la comèdia 'Reyes contra Santa'

  • Aquest 18 de novembre arriba a les sales de cinema la pel·lícula nadalenca 'Reyes contra Santa'
  • Karra Elejalde, David Verdaguer i Matías Janick interpreten a uns Reis Mags en permanent baralla amb Santa Claus
  • La pel·lícula tracta de "recuperar la il·lusió del nen que portem dins"

Per
Així és el món màgic de 'Reis contra Santa': comèdia i aventures

Després de passar pel Festival de Cinema de Sevilla amb gran èxit, aquest 18 de novembre arriba a les sales de cinema la pel·lícula nadalenca 'Reyes contra Santa'. Una divertida comèdia familiar, dirigida per Paco Caballero, que compta amb la participació d'RTVE.

Karra Elejalde, David Verdaguer i Matías Janick interpreten a uns Reis Mags en permanent baralla amb Santa Claus (Andrés Almeida), el seu 'rival' en el món dels éssers màgics. A la trama s'afegeix un perillós enemic: El Krampus, qui segrestarà a Santa Claus posant en perill la festa nadalenca.

Recuperar la il·lusió nadalenca

La pel·lícula tracta de "recuperar la il·lusió del nen que portem dins", perquè, segons el seu director, "no hi ha res més màgic que la mirada d'un nen il·lusionat per Nadal. La il·lusió i la màgia fan d'aquest món un lloc millor i amb aquesta història volem lluitar per a recuperar-les sigui com sigui".

Toledo, Madrid, Segòvia i Canàries han estat els escenaris que han acollit el rodatge d'un film que és una mescla explosiva d'humor i tendresa, plena d'espectaculars efectes visuals.