Enlaces accesibilidad
Els Trinitaris

Macrooperació policial contra una banda llatina a Salou

Per
Operació policial a Salou contra la banda juvenil Els Trinitaris

La Guàrdia Civil té en marxa una macrooperació policial contra bandes llatines a Salou. En els escorcolls que s'han fet contra la banda llatina coneguda com els Trinitaris ha acabat amb 9 detinguts, 3 d'ells menors d'edat. La policia va intervenir armes de foc i matxets i ha descobert que el grup planejava un homicidi contra un integrant d'una altra banda per un "ajustament de comptes" relacionat amb les drogues.

Operació policial contra la banda llatina Los Trinitarios | Francesc Farre

Els agents constaten que es tracta d'una organització criminal jerarquitzada que es dedicava al tràfic de drogues, robatoris amb violència i estafes, entre altres delictes. A més, el grup tenia vinculacions amb un altre de Guadalajara.

En el desplegament han participat al voltant d'un centenar d'agents i també membres de la Unitat Especial d'Intervenció i el Grup d'Informació de la Guàrdia Civil, que actuen en casos de perillositat.

Els agents han entrat als locals als volts de les cinc de la matinada d'aquest dimecres. El cas continua obert i està sota secret d'actuacions. Durant el primer escorcoll s'han registrat dos pisos i un local ubicats al centre de Salou.

Es desconeix, de moment, si la banda estava arrelada al municipi o si estava de pas.