Enlaces accesibilidad
Succés

Mor ofegat un nen de 9 anys en una bassa a Terrassa

  • El menor s'estava banyant amb tres amics més, qui van alertar els serveis d'emergència perquè no va sortir de l'aigua
  • Els Mossos investiguen les causes, encara que tot indica que es tracta d’una mort accidental

Per
Mor ofegat un menor de 9 anys en una bassa a Terrassa

Un nen de 9 anys ha mort ofegat en una bassa a Terrassa aquest dijous al vespre. Els Bombers de la Generalitat van acudir als llocs dels fets cap a les 20.30 després de ser alertats per un dels amics del menor. Aquest es va preocupar després que el nen no va sortir de l’aigua d’una bassa a l’exterior del camp de golf de la ciutat.

Es va activar un dispositiu de recerca i cap a les 00.30 h d'aquest divendres, els subaquàtics del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers van localitzar el cos sense vida del menor. Es tracta d'un nen de nou anys que s'estaria banyant a la bassa amb tres companys més, segons Bombers.

Investiguen les causes

Els Mossos han obert una línia d’investigació per aclarir què va passar. Volen saber com van poder accedir els menors a la bassa si la zona està voltada de tanques de forma que ningú podia passar. Tot i això, tot sembla indicar que la mort va ser accidental.

Els Bombers van trobar el cos sense vida cap a les 00.30 h d'aquest divendres

Els Bombers van trobar el cos sense vida cap a les 00.30 h d'aquest divendres

Aquest divendres se li farà l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal de Barcelona.

Dos dies de dol oficial

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha decretat dos dies de dol oficial al municipi per la mort d'aquest nen. Serà a partir de les 12 hores del migdia del divendres 20 de maig fins a les 12 hores del migdia del diumenge 22 de maig de 2022.

La declaració de dol oficial comportarà que les banderes onegin a mig pal en els edificis de l'administració municipal i la suspensió dels actes institucionals programats.