Enlaces accesibilidad
Vacunació

Es busquen voluntaris per la nova fase de l'assaig de la vacuna Hipra

  • Han de ser majors de 18 anys i haver estat vacunats amb Pzifer fa sis mesos, com a mínim
  • Es preveu que la vacuna es comercialitzi a partir del 2022

Per
L'Hospital Trueta busca voluntaris per la fase d'assaig de la vacuna d'Hipra
L'Hospital Trueta busca voluntaris per la fase d'assaig de la vacuna d'Hipra

Les institucions catalanes que participen en el desenvolupament de la vacuna d’Hipra busquen voluntaris per a la fase d'assaig clínic de la vacuna contra la covid-19. La recerca de voluntaris s’ha acotat a persones majors d’edat que faci, com a mínim, sis mesos que hagin estat vacunats amb Pzifer.

Els participants rebran una dosi de record d’una vacuna ja comercialitzada, o bé una dosi de la vacuna en fase d’assaig. Posteriorment, es realitzarà un seguiment d’un any als voluntaris per conèixer la seva capacitat d’immunitat vers al virus.

L’Hospital Josep Trueta de Girona, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, l’Hospital Germans Trias i Pujol, o l’Hospital Clínic de Barcelona són algunes de les institucions catalanes que participen en la nova fase d’assaig.

Com oferir-se voluntari a l’estudi

Tothom qui estigui interessat i compleixi amb les condicions per poder participar en la fase d’assaig de la vacuna té diverses opcions per oferir-se voluntari. Poden contactar amb l’Hospital Trueta mitjançant el correu electrònic usrgirona@idiapjgol.info o bé a través del telèfon 638686116, també es pot contactar amb l’Hospital Clínic trucant al 634264791 o enviant un correu electrònic a cvac@clínic.cat. Una altra opció per participar-hi és el web www.socrecerca.com.