Enlaces accesibilidad
Barcelona

Els millors documentals sobre música els pots veure al festival In-Edit

  • Del 28 d'octubre i fins al 7 de novembre podràs gaudir d'una cinquantena de documentals musicals als cinemes Aribau
  • La dinovena edició del certamen, continua també a les plataformes In-Edit TV i Filmin

Per
Els millors documentals sobre música a Barcelona

A tothom qui li agradi la música s'haurà interessat en especial per algun dels artistes que han marcat un abans i un després en el panorama musical i fins i tot, en la seva vida. El festival In-Edit ens porta els millors documentals sobre música a Barcelona. Del 28 d'octubre i fins al 7 de novembre podrem gaudir d'una cinquantena de documentals musicals als Multicinemes Aribau per un preu de 8 €.

La dinovena edició del certamen, que continua també a les plataformes In-Edit TV i Filmin s'obre amb la projecció del documental American Rapstor. Aquest fa una anàlisi de la més recent generació de joves rapers nord-americans sorgida de Soundcloud. Greus distorsionats, tatuatges facials, abismes intergeneracionals i l'epidèmia nacional d'opioides com a teló de fons.

A continuació os recomanem alguns dels visionats dels quals podeu gaudir:

Lydia Lunch: The War Is Never Over

Desconstrucció del periple vital, la visió artística i el mite personal de la cantant, performer, escriptora, poeta i figura clau de la no wave novaiorquesa Lydia Lunch, la "exploradora de la paranoia femenina" que va adoptar la persona escènica d'"assassina sàdica amb cara de nena".

No somos nada. La Polla Records

Amb motiu de la gira de comiat de la llegendària banda punk La Polla Rècords, el cantant Evaristo Páramos reviu, entre material d'arxiu i molta animació, 40 anys d'història que van arrencar en un bar del llogaret d'Agurain. Tot això mentre passeja per les muntanyes d'Àlaba i explica a la seva mare per què es caga tant en Déu.

a-ha: The Movie

Complet repàs a les vicissituds del trio d'Oslo que en els 80 va arrasar amb el hit "Take on Me". Amb fredor clínica, ells mateixos disseccionen la fama, les guerres d'egos i la seva lluita per no ser vists com un grup per a adolescents en un film que els postula com a referents del pop d'estadis.

The Beatles and India

Un no parar de testimoniatges i imatges inèdites de la relació dels quatre de Liverpool amb l'Índia, la connexió entre George Harrison i el virtuós del sitar Ravi Shankar i la polèmica estada del grup en 1968, al costat de Mia Farrow i Mike Love dels Beach Boys, en el santuari del guru Maharishi Mahesh Yogi que tant marcaria les cançons del "White Album".

Poly Styrene: I Am A Cliché

Vida i obra d'una de les veus més creatives del punk britànic. Més enllà d'explicar la seva influència en les riot grrrl i l'afropunk, la seva filla obre el bagul dels records a fi de comprendre a la seva mare i als seus dimonis personals.