Enlaces accesibilidad
Cultura

La companyia Mayumana arriba a la Sala Barts amb l'espectacle 'Currents'

  • El muntatge de dansa, efectes electrònics i il·luminació es podrà veure des d'aquest dimecres fins diumenge

Per
La companyia Mayumana arriba a la Sala Barts | Agnés Batlle

La companyia d'Israel Mayumana porta el seu espectacle 'Currents' a la Sala Barts des d'aquest dimecres fins diumenge. El muntatge recull destacades peces de la trajectòria de la companyia, que combina amb altres de nova creació.

Actuat en més de 40 països

'Currents' mescla dansa, percussió, efectes electrònics i d'il·luminació amb imatges multimèdia. Des de la seva estrena a Jerusalem, l'espectacle ha girat per Israel, Londres, Argentina, Mèxic, Uruguai, Xile, Xina, Suïssa i Estats Units. Mayumana va crear-se l'any 1997, a Israel de la mà d'Eylon Nuphar, Boaz Berman i el productor Roy Oferen. Des de llavors, ha actuat en més de 40 països davant més de 15 milions d'espectadors en tot el món, dels quals més d'1,5 milions a Espanya.

Creativitat i energia

A 'Currents', el muntatge combina una varietat d'elements com els instruments musicals creats especialment per l'espectacle, amb música original i videoart. La companyia ha destacat que amb l'espectacle vol deixar clar que la creativitat "sorgeix al posar en moviment les nostres fonts d'energia. Els nostres cossos i ànimes, es mouen amb energia", han afegit.