Enlaces accesibilidad
Segon èxode massiu

Comença l'operació sortida de l'agost

  • L'aeroport del Prat operarà 2.700 vols fins a dilluns
  • La DGT engegarà una campanya per intensificar els controls d'alcohol i drogues a conductors
  • Renfe ofereix més de 75.000 places de l'AVE a Catalunya durant l'operació sortida

Por
L'aeroport del Prat operarà 2.700 vols fins a dilluns

La Direcció General de Trànsit preveu almenys 4,7 milions de desplaçaments per carretera a tota Espanya durant la segona operació especial de l'estiu. A més del dispositiu de regulació i vigilància, la DGT engegarà una campanya per intensificar els controls d'alcohol i drogues a conductors, del 2 al 8 d'agost. A Catalunya es preveu que prop de mig milió de vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona.

En marxa l'operació sortida d'agost | Àlex Cabrera

L'Estació de Sans de Barcelona és un dels punts més concorreguts. Es nota en el continu passejar de gent amb maletes i les darreres corredisses per arribar al tren. Alguns dels botiguers que treballen a l'estació expliquen que aquest divendres han tingut més activitat i les cafeteries i els bars s'han omplert com abans de la pandèmia.

Més de 75.000 places de l'AVE a Catalunya

Renfe oferirà més de 75.000 places de l'AVE-Llarga Distància a Catalunya durant l'operació sortida d'aquest cap de setmana. També s'ha reforçat la capacitat del Corredor Mediterrani amb 2.500 places addicionals i els trajectes que comuniquen Catalunya amb Andalusia posen a disposició dels viatgers 8.600 places, que els que circulen cap al nord peninsular en tindran 6.400. Per la seva banda, des de l'aeroport del Prat s'operaran 2.700 vols fins a dilluns.

Renfe oferirà més de 75.000 places de l'AVE-Llarga Distància a Catalunya durant l'operació sortida d'aquest cap de setmana

Renfe oferirà més de 75.000 places de l'AVE-Llarga Distància a Catalunya durant l'operació sortida d'aquest cap de setmana