Enlaces accesibilidad
Sisena víctima a Catalunya

Un home mata la seva parella a Sabadell i s'entrega a la policia

  • L'home tenia amagat el cos sense vida dins un baül del seu pis
  • El cos presentava diverses ferides d'arma blanca i signes de violència
  • La xacra de la violència masclista s'ha endut 6 dones a Catalunya aquest 2021

Per
Crim masclista a Sabadell

Nou crim masclista a Catalunya. Un home de 60 anys i nacionalitat espanyola s'ha entregat a la policia de Sabadell aquesta nit confessant haver matat la seva dona. L'individu, que s'ha personat al voltant de les 23 h, acompanyat dels seus advocats, ha relatat com dilluns va posar fi a la vida de la seva companya sentimental i la va amagar en un baül a la vivenda.

Mossos troba el cadàver

Els agents s'han desplaçat al pis situat a la Rambla 83 del centre de Sabadell, acompanyats dels advocats i han confirmat la troballa de la dona, de nacionalitat marroquina i de 60 anys, dins un baül.

El cos, ja en descomposició, presentava diverses ferides d'arma blanca i senyals de violència. Per ara, hi ha secret d'actuacions i la Divisió de Recerca Criminal (DIC) de la regió policial Metre Nord s'ha fet càrrec de la investigació.

Segons han explicat alguns testimonis, una familiar de la víctima va donar un primer avís pels volts de les cinc de la tarda perquè feia dos dies que no podia contactar amb la dona. Arrel d'aquell avís, els Bombers van accedir al domicili pel balcó però en no trobar-hi res van marxar.

L'home tenia ja antecedents per maltractament a una altra dona.

Sisena víctima de la violència masclista a Catalunya

La xacra de la violència masclista s'ha endut 6 dones a Catalunya enguany. A l'abril van ser assassinades dues dones, a Manresa i a la Bisbal del Penedès. El mes de maig dues dones també van morir en mans de les seves parelles o exparelles, a Creixell i Corbera de Llobregat. I el mes de juny passat una dona va ser assassinada a la seva casa per la seva parella, a Porqueres.