Enlaces accesibilidad
Noves mesures

A partir de dilluns es permeten les trobades sense límit de persones

Per
L'oci nocturn podrà obrir fins a les 3.30 hores

La millora de les dades epidemiològiques acompanyada d'una vacunació bastant accelerada ha permès al Procicat relaxar encara una mica més algunes restriccions. Noves mesures entren en vigor aquest dilluns 21 de juny i estaran vigents durant dues setmanes.

Reunions de més de 10 persones

La novetat més destacada és l'eliminació de la restricció d'un màxim de persones en trobades socials. A partir d'aquest dilluns 21 de juny, les reunions socials i familiars podran ser de més de 10 persones. En terrasses de bars i restaurants s'amplia fins a un màxim de 10 i a l'interior continua essent de 6, excepte si es tracta del mateix grup bombolla de convivència.

La distància de seguretat entre taules passarà a ser d'1,5 m, abans era de 2 m, i l'aforament es mantindrà en el 50%.

Reobertura de l'oci nocturn

Una de les novetats més esperades ha estat la reobertura de l'oci nocturn. Aquest podrà fer-ho per fi, després de 15 mesos tancats. Els locals de més de 500 persones hauran de registrar el nom dels clients i guardar-lo durant un mes, a més de vendre les entrades de manera anticipada. Els locals més petits podran fer el registre de manera manual.

L'aforament als establiments serà del 50% a l'interior i del 100% a les terrasses. Caldrà portar la mascareta en tot moment menys mentre es consumeixi, que s'haurà de fer assegut o a la barra. El tancament dels locals serà a les 3:30 h.

Festes majors

El Procicat ha aprovat també l'autorització per a espais de ball a les festes majors o envelats.

Sales de joc

Les sales de joc, casinos i sales de bingo podran tancar a la 1 de la matinada. Fins ara ho feien a les 22 h.

Equipaments esportius

Per últim, es podran dur a terme activitats grupals eliminant la limitació de 10 persones i amb un aforament del 50% en equipaments esportius en espais tancats que no disposin de ventilació reforçada. Les activitats s'hauran de desenvolupar amb mascareta, excepte a les piscines.