Enlaces accesibilidad
Curs 2021-22

El nou curs escolar començarà el 13 de setembre

  • Les classes del curs 2021-2022 s’allargaran fins al 22 de juny
  • Les vacances de Nadal seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener
  • El calendari ha estat aprovat pel ple del Consell Escolar de Catalunya

Per
El DOC publica el calendari del curs escolar 2021-21
El DOC publica el calendari del curs escolar 2021-21

El proper curs escolar a Catalunya començarà el 13 de setembre. És la data fixada pel Departament d’Educació que s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat. El calendari ha estat aprovat pel ple del Consell Escolar de Catalunya, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa.

El 22 de juny, final de curs

El calendari escolar afecta els alumnes d’infantil, primària, ESO, batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà i grau superior. El curs finalitzarà el 22 de juny, llevat en els ensenyaments de règim especial, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.

Del 17 al 22 de juny, les avaluacions a la secundaria

Les dates de les avaluacions extraordinàries de l’educació secundària obligatòria seran entre el 17 i el 22 de juny, després de l’avaluació final ordinària. Les activitats d’avaluació dels alumnes del segon curs de batxillerat i del darrer curs dels cicles formatius de grau superior s’han de programar a cada centre segons les necessitats d’inscripció a l’accés dels estudis universitaris.

Vacances de Nadal i Setmana Santa

Les vacances de Nadal seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener, ambdós inclosos. A Setmana Santa les classes s’aturaran entre l’11 i el 18 d’abril. Els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran repartir en els diferents trimestres

Es mantenen els horaris

Es manté l’horari a l’educació infantil, primària, secundària obligatòria i batxillerat. Pel que fa al pla pilot de jornada continuada a primària, que es du a terme en 25 escoles d’arreu de Catalunya, es prorroga de cara al curs que ve.