Enlaces accesibilidad
50 concerts

Barcelona impulsa el cicle L'Àgora Musical per dinamitzar la Rambla

  • Raval's Band inauguren aquest divendres la programació que s'allargarà fins al novembre
  • Chicuelo, Hidrogenesse, Sanjosex, Clarence Bekker Band o Sílvia Comes formen part del cartell

El cícle preveu més de 50 concerts a la plaça Reial de Barcelona

Per
La plaça Reial de Barcelona acollirà més de 50 concerts dins el cicle Àgora Musical
La plaça Reial de Barcelona acollirà més de 50 concerts dins el cicle Àgora Musical

L'Ajuntament de Barcelona impulsa el cicle de concerts L'Àgora Musical, una nova iniciativa que programarà més de 50 concerts a la plaça Reial entre els mesos de juny i novembre. El programa l'organitza l'Institut de Cultura de Barcelona en col·laboració amb l'Associació d'Amics i Comerciants de la Plaça Reial, el Liceu, el Mas i Mas Festival i diferents escoles de música de Ciutat Vella.

La Raval's Band inaugura el cicle de concerts

La iniciativa forma part d'un projecte per dinamitzar la Rambla i els seus entorns a partir de la cultura. Les entrades s'aconsegueixen amb reserva prèvia i són gratuïtes excepte les del festival Mas i Mas, que costen 5 euros.

La Raval's Band, de l'Escola de Músics i Escola de Música Juan Pedro Carrero, obrirà aquest divendres 4 de juny L'Àgora Musical. El concert d'aquest projecte musical i social exemplifica quin és l'objectiu de la iniciativa segons Dani Granados, Delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona.

Dani Granados, delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona

El mes de juny també desfilaran per la plaça Reial el guitarrista Chicuelo (diumenge 6), el duet Hidrogenesse (13 de juny), i Sanjosex (20 de juny). Les tres propostes formen part del projecte Liceu Vermut que vol apropar el gènere líric a nous públics.

La programació també compta amb propostes de l'Escenari Barri a càrrec de diferents escoles i projectes musicals del Districte o l'actuació de Sílvia Comes, el 21 de juliol, amb veïnat del Barri Gòtic.

60 aniversari de la sala Jamboree

A l'agost, el Festival Mas i Mas, que enguany celebra el 60è aniversari de la sala Jamboree, programarà 25 concerts com els de Bratia (3 d'agost), Clarence Bekker Band (11 d'agost), Ashé Quartet (15 d'agost) i Do-Up (22 d'agost).

Aquesta és una de les línies de l’Àgora Rambles, un programa de dinamització de la Rambla de la que també formen part l’Àgora Ràdio, que es va posar en marxa el mes de març amb la inauguració de Ràdio Rambles, i l’Àgora Infantil, estrenat el mes d’abril.