Enlaces accesibilidad
Setmana Santa

Trànsit preveu 500.000 sortides de Barcelona aquest cap de setmana

  • Les reunions socials es limiten a un màxim de 6 persones en espais a l'aire lliure i a 4 persones en espais tancats
  • Trànsit ha dissenyat un dispositiu per a evitar aglomeracions viàries cap a destí de muntanya i de platja

Per

Catalunya preveu entre 440.000 i 500.000 sortides de Barcelona en Setmana Santa
Catalunya preveu entre 440.000 i 500.000 sortides de Barcelona en Setmana Santa

El Servei Català de Trànsit preveu que entre demà divendres i el dissabte al matí surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona entre 440.000 i 500.000 vehicles, en la primera fase de l'operació sortida de Setmana Santa, en què es podrà continuar saltant el confinament comarcal si es va amb convivents.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa telemàtica el conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, després que el Govern ha acordat prorrogar fins al pròxim 9 d'abril les restriccions vigents a Catalunya pel coronavirus, entre elles que es pot superar el confinament comarcal si es viatja amb les bombolles de convivència.

El conseller Sàmper ha demanat als ciutadans que no confonguin l'augment de la mobilitat permès, en prorrogar-se l'obertura comarcal, amb un increment de la interacció social més enllà d'amb les bombolles de convivents.

De cara a la mobilitat per Setmana Santa, Sàmper ha destacat que Trànsit ha dissenyat un dispositiu per a evitar aglomeracions viàries cap a destí de muntanya i de platja.