Enlaces accesibilidad
Fira tecnològica

El Mobile tornarà a Barcelona aquest any amb menys visitants i controls Covid

  • El 80% dels expositors han confirmat la seva assitència entre el 28 de juny i l'1 de juliol
  • Els sectors hoteler i de restauració confien que la fira reverteixi aquest període "horrorós"
  • L'edició de 2020 es va cancel·lar a causa de la crisi del coronavirus

Per
El Mobile serà un esdeveniment diferent amb menys visitants i més mesures de seguretat

El conseller delegat de GSMA, John Hoffmann, ha assegurat que el Mobile World Congress (MWC) tornarà a Barcelona aquest any, del 28 de juny a l'1 de juliol, malgrat la pandèmia, i que "serà un esdeveniment diferent al d'edicions anteriors", amb menys visitants i rigoroses mesures de seguretat per evitar contagis.

El director del Mobile World Congress (MWC) i conseller delegat de la GSMA, John Hoffman

El director del Mobile World Congress (MWC) i conseller delegat de la GSMA, John Hoffman cropper

En un article enviat als mitjans, Hoffman ha explicat que la patronal GSMA, organitzadora del Mobile, treballa "incansablement amb Fira de Barcelona, l'ajuntament, la Generalitat, el govern i Turisme de Barcelona per fer realitat la celebració de la fira tecnològica més gran del món, que va haver de cancel·lar l'edició de 2020, a causa de la crisi originada pel coronavirus. Hoffmann ha assegurat que serà una fira "segura, híbrida i vibrant" perquè s'augmentaran les mesures de seguretat per a minimitzar els riscos i mantenir un ambient segur i controlat.

El MWC té un impacte previst de 500 milions d'euros en l'economia

El MWC té un impacte previst de 500 milions d'euros en l'economia cropper

Període "horrorós" per a hotelers i restauradors

Després d'un any de cancel·lació del MWC, els sectors de l'hostaleria i la restauració confien que la fira tecnològica reverteixi la crisi, però temen un ajornament que allunyi la llum al final del túnel". La GSMA, que té un impacte previst de 500 milions d'euros en l'economia, manté les dates previstes de l'estiu, tot i que una altra fira de gran format, l'Integrated Systems Europe (ISE), anunciarà l'1 de març si pot o no celebrar l'edició presencial al juny.