Enlaces accesibilidad

Salut vacunarà els professors en els pròxims tres mesos

Per
Els docents catalans seran considerats personal essencial i vacunats
Els docents catalans seran considerats personal essencial i vacunats

El secretari general de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon, ha afirmat aquest dimarts que els docents catalans seran considerats personal essencial i vacunats "al llarg dels pròxims tres mesos" amb les 31.800 dosis d'AstraZeneca arribades aquest dilluns.

El responsable de la salut pública catalana ha alertat que no tots ells es podran vacunar el primer dia i que la vacunació d'aquest col·lectiu, que la setmana passada no es considerava essencial, ara sí que ho és i es produirà en la mateixa etapa que els bombers, policies i altres sanitaris, com els podòlegs o els farmacèutics.

El Camp Nou o la Sagrada Família com espais de vacunació

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Argimon ha indicat que li agradaria que, en l'etapa de la vacunació massiva de la població, probablement ja avançada la primavera, es poguessin usar espais emblemàtics en les quatre capitals catalanes per a vacunar a moltes persones alhora.

Un d'aquests espais, a parer seu, podria ser el Camp Nou, encara que per a això "cal esperar que se celebrin els comicis" a la presidència del Futbol Club Barcelona, prevists per a principis de març.

Argimon ha citat també com a espais de vacunació emblemàtics possibles la sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) o la Sagrada Família, entre altres.