Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'actor David Fernández, a 'Noms propis'

  • Des de petit li agrada l'actuació. Amb 17 anys va començar a fer teatre amateur mentre compaginava la feina amb el pare
  • Dissabte, 22 de juny, a les 15:05h a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
David Fernández mirant a un costat
David Fernández, a 'Noms propis' Josep Echaburu

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Anna Cler entrevista a 'Noms propis' l'actor David Fernández. La passió pel cinema el va portar a formar-se com a actor i fer teatre amateur fins que la comèdia li va obrir les portes de La Cubana. Parlarà dels seus personatges, d'Eurovisió, de la fama i del seu programa a RTVE, 'De carrer'.

Des de petit li agrada l'actuació. Amb 17 anys va començar a fer teatre amateur, mentre compaginava la feina amb el pare de venedor de parament de la llar i joies. Abans de ser actor va agafar d’altres camins, com estudiar mecànica o joieria. Després, es va formar com actor i li va arribar l'oportunitat amb la companyia La Cubana. "Vaig aconseguir viure del que més m'agradava", explica a 'Noms propis'.

L'actor David Fernández

L'actor David Fernández Josep Echaburu

Més tard va conèixer l'Andreu Buenafuente i amb El Terrat va fer diversos programes de televisió. Explica a l'Anna Cler que ha tingut molta sort, "fa 25 anys que no he parat de treballar".

L’any 2008, David Fernández va ser el representant d’Espanya a Eurovisió amb Rodolfo Chikilicuatre: "Sabia que Eurovisió era el moment àlgid del personatge i després tot s'acabaria". "Era surrealista, mai més em veurà tanta gent en directe", recorda. A més, es va trobar la fama de cop i reconeix que "està bé un ratet".

Ara presenta a RTVE el programa 'De carrer', on descobreix curiositat de carrers d'arreu de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente