Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Arrenca la campanya per Europa, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista Pol Morillas, director del Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB)
  • Dissabte, 25 de maig, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs i Pol Morillas, a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs i Pol Morillas, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Pol Morillas, que dirigeix el CIDOB. El programa també analitza l'actualitat política de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista aquesta setmana Pol Morillas, director del CIDOB. Doctor en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals per la UAB i màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics, ha exercit la docència en diverses universitats i ha publicat nombrosos articles d'investigació. Considerat un dels majors experts del país en geopolítica, Falgàs li preguntarà pel seu pronòstic de cara al 9J.

Pol Morillas, durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

Pol Morillas és el director del CIDOB

La campanya electoral arrenca amb un panorama polític marcat per la crisi institucional amb l'Argentina i l'anunci del reconeixement de l'Estat palestí. Mentrestant, a Catalunya, els partits negocien discretament la primera de les cites que marca el calendari electoral: la constitució del nou Parlament i la constitució de la mesa el 10 de juny. 

RTVE

anterior siguiente