Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'D'eleccions a eleccions', aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza els resultats del 12M i com s'encaren les europees amb Montserrat Nebreda i Carles Fernández
  • Dissabte, 18 de maig, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Per
Carles Fernández, Lluís Falgàs i Montserrat Nebrera al plató d''Aquí parlem'
Carles Fernández, Lluís Falgàs i Montserrat Nebrera

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', analitza els comicis del 12M de la mà de Montserrat Nebreda, advocada i professora universitària, i Carles Fernández, periodista. Falgàs també pararà esment en la precampanya de les europees del 9 de juny.

Negociacions, pactes i estira-i-arronses. 'Aquí parlem' examina uns resultats electorals que han donat la victòria al Partit dels Socialistes, però que no estan exempts d'especulacions. La primera: qui ocuparà la presidència del Parlament, que s'ha de constituir no més tard del 10 de juny, l'endemà d'unes eleccions europees molt disputades. Ho farà amb els analistes Montserrat Nebrera i Carles Fernández.

Carles Fernández, al plató d''Aquí parlem'

Carles Fernández

Lluís Falgàs aprofundirà també en els anuncis dels dos líders independentistes: la retirada de Pere Aragonès a conseqüència de la pèrdua de suport a les urnes, i la intenció de Carles Puigdemont de tornar a Catalunya per presentar-se a la investidura.

Montserrat Nebrera, al plató d''Aquí parlem'

Montserrat Nebrera

RTVE

anterior siguiente