Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya emet el muntatge teatral 'Puzles'

  • Escrita i dirigida per Marta Aran, 'Puzles' és una comèdia d'humor negre que planteja una cerimònia pòstuma molt especial
  • Dilluns, 1 d'abril, a les 18:05h, a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Instantànea amb les protagonistes de l'espectacle teatral, Àngela Jové i Anna Moliné
Àngela Jové i Anna Moliné són les protagonistes de 'Puzle' RTVE CATALUNYA

El pròxim dilluns podrem tornar a veure a RTVE Catalunya l'espectacle teatral 'Puzles', escrita i dirigida per Marta Aran i protagonitzat per Àngela Jové i Anna Moliné.

L'obra explica la història d'una vídua que vol fer una cerimònia pòstuma i concerta els detalls amb l'oradora que ha contractat. Durant l'entrevista, l'oradora descobreix que la clienta vol celebrar el seu propi funeral i explicar la vida que mai ha pogut viure per culpa de la por. A través de la ironia i d'un joc de miralls dels dos personatges es parlarà de la vida, la mort, el protocol dins del dol i la hipocresia amb què vivim tot plegat. L'obra parla de com ens recordaran el dia del nostre funeral i sobre la por que tenim a viure la vida al màxim.

'Puzles' és una adaptació de la peça teatral realitzada per a RTVE. Va ser finalista al Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta 2018 i seleccionat per representar Catalunya al Torneo Transatlántico de Buenos Aires.

RTVE

anterior siguiente