Enlaces accesibilidad
Premis Alegría de Vivir

RTVE Catalunya, 'Informe semanal' i 'Cuéntame cómo pasó', Premis Alegría de Vivir 2024

  • Els premis atorgats per Lucrecia volen promoure la felicitat, fomentar el respecte, el reconeixement i l'amor

Per
Foto de família amb Lucrecia a l'escenari de la sala Luz de Gas
Foto de família dels premiats amb Lucrecia Francesc Jerez

RTVE ha rebut tres guardons en la 12a edició dels Premis Alegría de Vivir: a RTVE Catalunya pels 40 anys del centre de Sant Cugat del Vallès, al programa informatiu 'Informe semanal' pel seu 50è aniversari i a la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'. Un any més, la sala Luz de Gas de Barcelona va ser l'escenari d'una gala organitzada per l'artista Lucrecia i presentada per Goyo Prados on s'han distingit personalitats i entitats que han destacat, tant per la seva trajectòria professional com personal, i per l'esperit positiu davant la vida.

Esteve Crespo, director de RTVE Catalunya, va recollir el Premi Alegría de Vivir- Èter atorgat als 40 anys del centre de RTVE Catalunya a Sant Cugat del Vallès. Juntament amb Madrid i Canàries, és un dels tres centres de producció de RTVE i un dels centres de producció de referència del nostre país. Al costat de Crespo, també van pujar a recollir el premi el delegat econòmic d'RTVE Catalunya, Francesc López; el reporter gràfic Magí Baqués i el responsable d'Emissions de Catalunya, Víctor Quintanilla.

Magí Baqués, Esteve Crespo, Francesc López i Victor Quintanilla a la sessió de photocall amb Lucrecia

Reconeixement a RTVE Catalunya pels seus 40 anys de treball a Sant Cugat del Vallès

El premi a la Trajectòria Excepcional ha recaigut en l'espai 'Informe semanal' pel seu 50 aniversari. Va recollir el guardó el director del programa, José Carlos Gallardo. És el programa més longeu de les televisions europees, amb una emissió ininterrompuda des de 1973 i vocació constant per prendre el pols de l'actualitat amb tots aquells temes que estan a debat i que interessen a la ciutadania.

L'últim premi per a RTVE ha estat per la també veterana sèrie 'Cuéntame cómo pasó' que ha rebut el premi a l'Excel·lència en Sèries de Televisió, que va recollir el productor executiu en RTVE, Fernando López Puig. La ficció, amb 23 temporades, explica a través de la família Alcántara alguns dels esdeveniments més destacats de la nostra història recent.

També han estat premiats: Emma García, La Húngara, Alfonso Llopart pel 20 aniversari de la revista Shangai, el Dr. José Sánchez de Toledo, Alberto Ravelo, Cristina Cubero, Ferran Adrià, Juan Habichuela, el musical 'Los chicos del coro' i la Óptica Prats.  

RTVE

anterior siguiente