Enlaces accesibilidad
BWAW

RTVE Catalunya dona suport a la Barcelona Woman Acceleration Week

  • El director de RTVE Catalunya, Esteve Crespo, i la subdirectora de RTVE Catalunya, Anna Cler, participen en dues taules rodones
  • Les jornades celebrades el 5, 6 i 7 de març també es podran seguir per RTVE Play Catalunya

Per
Logo del Barcelona Woman Acceleration Week
Logo del Barcelona Woman Acceleration Week

El Consorci de la Zona Franca i la Fundación Incyde organitzen la 4a edició de la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW) els pròxims 5, 6 i 7 de març a Barcelona. RTVE Catalunya dona suport amb la participació d'Esteve Crespo i d'Anna Cler, juntament amb 60 conferenciants més. Les jornades també es podran seguir per RTVE Play Catalunya.

Dimarts dia 5 de març tindrà lloc la jornada inaugural amb la presència de la subsecretària d'Hisenda, Pilar Paneque; de la secretària general del departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat, Georgina Oliva; i de l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, juntament amb el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro; la directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué, i el director de la Fundación Incyde, Javier Collado.

Després de la inauguració, seguiran els col·loquis 'La presència de la dona als alts càrrecs jurídics' i 'El lideratge femení al sector públic' on participarà Esteve Crespo, director de RTVE Catalunya. Li seguiran 'Desafiaments a què s'enfronten les dones a la Indústria 4.0' i 'Principals prioritats en la relació multilateralisme – Igualtat de gènere'.

La jornada del 6 de març arrencarà amb el debat sobre 'La perspectiva de gènere en la producció audiovisual' que comptarà amb Anna Cler, subdirectora de RTVE Catalunya i directora i presentadora de 'Noms propis'. Li seguiran els col·loquis sobre 'El lideratge femení a RR. HH.', 'Reciclatge professional, una segona oportunitat', 'El foment de les polítiques paritàries des de les grans corporacions' i 'Connectant el món des de la perspectiva de gènere'. RTV

L'última jornada del 7 de març, es debatrà sobre 'La mirada de gènere en la creació de talent jove', 'Accions empresarials per avançar cap a la igualtat', 'La internacionalització del talent femení' i 'La piràmide invertida femenina al sector de la salut'.

RTVE

anterior siguiente