Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Els actors Lloll Bertran i Manel Barceló, a 'Punts de vista'

Per
'Punts de Vista' els divendres a La 2
'Punts de Vista' els divendres a La 2: Programació RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, rep divendres la visita dels actors Lloll Bertran i Manel Barceló, i l'actuació de la banda Bravo. A més, inclou la secció de videojocs amb l'Oriol Bartumeu i la col·laboració de la Miriam Tortosa, acompanyada del titellaire professional Xesco Quadras.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista Lloll Bertran i Manel Barceló per parlar de l'adaptació del gran clàssic 'Tot fent Pigmalió', un homenatge a la llengua catalana i a l'ofici d'actor. L'obra es pot veure a la sala Versus Glòries fins el 24 de març.

El grup musical revolucionari Bravo també participarà al programa aquest divendres. Aquesta banda s'inicia a través d'unes sessions de musicoteràpia, on els components del grup han participat durant deu anys i els quals compartien una passió: la música.

A més, el programa comptarà amb la secció de videojocs d'Oriol Bartumeu i la secció de teatre de Miriam Tortosa, que aquesta setmana estarà acompanyada de Xesco Quadras, un titellaire professional amb qui parlarà d'aquest art mil·lenari.

RTVE

anterior siguiente