Enlaces accesibilidad
Premis Ràdio Associació

'D'on ets tu?' de Ràdio 4, guardonat als 24ns Premis Ràdio Associació

  • Ràdio 4 també ha rebut un homenatge en commemoració dels cent anys de la ràdio
  • Els guardons s'han entregat aquest dilluns al Palau de la Música

Per
Foto de l'equip del programa D’on ets tu? de Ràdio 4, als premis de Ràdio Associació de Catalunya
L' equip del programa D’on ets tu? i el director de Ràdio 4, Pere Buhigas, als premis de Ràdio Associació de Catalunya Ràdio Associació de Catalunya

El programa de Ràdio 4 'D'on ets tu?' va rebre el Premi Associació a la inclusió, en un acte celebrat dilluns al Palau de la Música. A més, per commemorar el centenari de la ràdio, Ràdio Associació va aprofitar els premis per fer un homenatge general a tots els professionals que han portat la ràdio en català a l’excel·lència actual, personalitzat en Ràdio 4, RAC 1, Catalunya Ràdio, la Xarxa Audiovisual Local i la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

 'D'on ets tu?', que s'emet els dijous a les 20h a Ràdio 4, ha rebut el Premi Ràdio Associació a la inclusió. L'espai, conduït per Mohamed El Amrani, se centra en les vivències i opinions de tota una generació de catalans i catalanes que també tenen arrels a altres indrets del món. El jurat ha destacat que "dona veu i presenta la vida quotidiana, dificultats, avantatges i curiositats de joves catalans d’origen divers d’una manera distesa i completa".

Instantànea del conductor del programa de Ràdio 4, 'D'on ets tu? Mohamed El Amrani recollint el premi de Ràdio Associació de Catalunya

Mohamed El Amrani, recollint el premi de Ràdio Associació de Catalunya Ràdio Associació de Catalunya

 Mohamed El Amrani ha agraït a Ràdio 4: "Per obrir-nos les portes de les ràdios públiques i donar-nos la llibertat absoluta per experimentar, per equivocar-nos i per aprendre fent. I a l'equip del programa que sense elles no seria possible fer aquest programa i no tindria vida".

A més, els 24ns Premis Ràdio Associació han volgut commemorar el centenari de la Ràdio amb un reconeixement públic als professionals i voluntaris de les emissores públiques i privades, locals i nacionals. Tots ells han portat fins el lideratge la ràdio feta en català compartint un mapa radiofònic únic al món per les seves característiques particulars i singulars. El director de Ràdio 4, Pere Buhigas, ha pujat a l'escenari per rebre aquest homenatge, juntament amb Jordi Borda de Catalunya Ràdio, Xavi Pérez de RAC 1, Marc Melillas de la XAL i Gemma Peris de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya.

Foto de grup amb els principals directius de ràdios que han rebut el reconeixement de Ràdio Associació de Catalunya

Reconeixement col·lectiu de Ràdio Associació de Catalunya a les ràdios Ràdio Associació de Catalunya

 Jordi Hurtado, Sílvia Tarragona i Gemma Nierga també han participat en l'acte fent entrega de diferents premis. 

RTVE

anterior siguiente