Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

La nova presidència del Parlament, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza els suport d'Anna Erra per convertir-se en al segona autoritat de Catalunya amb Montse Nebrera i Toni Aira
  • Dissabte, 11 de juny, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Toni Aira, Lluís Falgàs i Montserrat Nebrera
El programa 'Aquí parlem' analitza l'actualitat política i parlamentària

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat política i parlamentària de Catalunya. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza aquesta setmana la nova etapa que s'obre al Parlament amb Anna Erra, de Junts per Catalunya, com a nova presidenta. També parla dels pactes per governar els municipis després del 28M, acompanyat dels analistes Montserrat Nebrera i Toni Aira.

Després de mesos d'interinitat, la presidència del Parlament de Catalunya es renova. Lluís Falgàs para esment als pactes que han portat Anna Erra, alcaldessa de Vic per Junts per Catalunya, a convertir-se en la segona autoritat del país amb els analistes Montse Nebrera i Toni Aira.

Montserrat Nebrera

Montserrat Nebrera, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

A una setmana de la constitució dels ajuntaments i la proclamació dels alcaldes sorgits del 28M, 'Aquí parlem' també aprofundirà en els pactes postelectorals dels municipis més destacats del país. Tot plegat quan s'acaba el termini de presentació de candidatures per a les eleccions generals avançades del 23 de juliol.

Toni Aira

Toni Aira en un moment d''Aquí parlem' RTVE Catalunya

RTVE

anterior siguiente