Enlaces accesibilidad
LateXou amb Marc Giró

Ana Milán, les Mamarazzis i Brigitte Vasallo, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb l'actuació del grup Habla de mi en presente
  • Diumenge, 4 de juny, a les 00:10h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
L'ascensor amb Ana Milán i Marc Giró a 'Latexou'
L'ascensor amb Ana Milán i Marc Giró a 'Latexou'

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran l'actriu Ana Milán, les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez (les Mamarazzis), l'escriptora Brigitte Vasallo i el grup Habla de mí en presente.

Marc Giró rebrà al 'LateXou amb Marc Giró' l'actriu i presentadora Ana Milán, que està a punt d'estrenar la tercera temporada de 'La Vida y tal', guardonat amb l'Ondas al Pòdcast Revelació. També parlarà amb les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, les Mamarazzis, que amb una exclusiva sobre Shakira i Piqué van fer la volta al món. I la darrera convidada serà l'escriptora Brigitte Vasallo, que presenta el seu darrer llibre 'El tríptic del silenci', un treball literari sobre la condició txarnega. Aquesta obra forma part del seu projecte la 'Trilogia de Naxos'.

Per acabar, el grup català de techno rumba Habla de mí en presente interpretarà el seu nou single 'Nuevxs Amigxs'.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró's Boy Band, la banda musical del programa.