Enlaces accesibilidad
LateXou amb Marc Giró

Albert Serra, Nina, Itziar Ituño i Alícia Falcó, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb l'actuació de Lucas Bun
  • Diumenge, 7 de abril, a les 00:10h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró darrere la cortina del plató de 'LateXou'
Marc Giró presenta 'LateXou'

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran el director Albert Serra, la cantant i actriu Nina, les actrius Itziar Ituño i Alícia Falcó i el músic Lucas Bun.

Marc Giró rebrà al 'LateXou amb Marc Giró' les actrius Itziar Ituño i Alícia Falcó, que venen a presentar la seva nova pel·lícula 'Las buenas compañías'. Un film que ha estat guardonat amb el premi del públic del Festival de Drets Humans de Donosti i del jurat jove del Festival de Cinema de Màlaga.

També visitarà el programa el director de cinema Albert Serra, un dels artistes catalans més reconeguts arreu del món, que acaba de publicar el llibre 'Un brindis per Sant Martirià'. I per últim, en Marc Giró entrevistarà la Nina, cantant i actriu amb més de 40 anys de carrera professional.

La nota musical la posarà Lucas Bun, batejat pels crítics com 'El cantant de la veu d'or'. Aquest barceloní de veu prodigiosa interpretarà ‘Si te pierdes conmigo’, el tema estel·lar del seu nou àlbum ‘Por empezar’.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de les Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró’s Boy Band, la banda musical del programa.

RTVE

anterior siguiente