Enlaces accesibilidad
La Ruïna

Santi Millán, aquesta setmana a 'La Ruïna'

  • L'actor explica a Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull una anècdota que recorre mig món
  • Dimarts, 2 de maig, a les 23:30h a La 2 de RTVE Catalunya
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Els presentadors de 'La Ruïna' i Santi Millán en un moment del programa
Ignasi Taltavull, Tomàs Fuentes i Santi Millán

'La Ruïna' és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, s'emet els dimarts a la nit a La 2, després de 'Cachitos de hierro y cromo'.

Aquesta setmana a 'La Ruïna', els còmics Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull escolten la ruïnosa història de l’actor Santi Millán tractant de travessar fronteres amb el passaport caducat. A més, el públic ha de triar la història més ruïnosa entre una anècdota de terror que barreja autoritats, avions i una parella amb molta paciència.

L'actor Santi Millán explica aquesta setmana a 'La Ruïna', presentat per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, una ruïna molt internacional.

L'actor i còmic Santi Millán

L'actor Santi Millán és el convidat de 'La Ruïna' RTVE Catalunya

Per la seva banda, el públic de 'La Ruïna' explica els perills de menjar torró a un festival de música, com fer passar vergonya a un massatgista, com una feina propera a l’esclavisme acaba en una mena de vacances, nits de festa que se’n van de les mans, com viatjar amb pocs diners de vegades et pot sortir molt car i la complexitat de fer un salt mortal.

RTVE

anterior siguiente