Enlaces accesibilidad
LateXou amb Marc Giró

Candela Peña, Luis Tosar, Álex García i Arturo Valls, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb l'actuació de Fran Perea i Víctor Elías
  • Diumenge, 23 d'abril, a les 23:40h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró al plató del programa
Marc Giró

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran l'actriu Candela Peña, els actors Luis Tosar, Álex García i Arturo Valls i els músics Fran Perea i Víctor Elías.

Marc Giró rebrà a l’actriu Candela Peña, que estrena l’obra 'Contracciones' al Teatre Borràs el proper 23 d’abril. També vindran al programa Luis Tosar i Álex García, dos actors de renom que presentaran la seva darrera pel·lícula, 'Fatum'. I per últim, Marc Giró entrevistarà el showman i actor Arturo Valls, per parlar dels seus futurs projectes professionals.

Per acabar el 'LateXou amb Marc Giró', Fran Perea i Víctor Elías, interpretaran 'Mi Corazón', un dels temes de l'àlbum 'Uno más uno son 20'. Un disc publicat amb motiu del 20è aniversari de la mítica sèrie 'Los Serrano'.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró's Boy Band, la banda musical del programa.