Enlaces accesibilidad
La gran aventura, dels Pirineus al Delta

De la Plana de Lleida a Miravet, a 'La gran aventura, dels Pirineus al Delta'

  • En aquesta nova etapa els sis aventurers segueixen en bicicleta, en una ruta on els acompanyarà la calor, la pluja i també el cansament
  • Dissabte, 4 de març, a les 12:40 hores a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
De la Plana de Lleida a Miravet, a 'La gran aventura, dels Pirineus al Delta'

'La gran aventura, dels Pirineus al Delta' la sèrie documental, conduïda i dirigida per Álvaro Sanz, s'emet els dissabtes al migdia a La 2 de RTVE Catalunya.

L'equip de 'La gran aventura, dels Pirineus al Delta' arriba a la Plana de Lleida, el que suposa un canvi en la ruta. Molts quilòmetres en pla, llargues jornades sobre la bicicleta, l’aparició de la pluja, però també una recompensa en caiac pel riu Ebre.

Álvaro Sanz i Núria Homs observen el paisatge de Lleida

Álvaro Sanz i Núria Homs observen el paisatge Juan Sisto

L'etapa d'aquesta setmana comença a la Plana de Lleida. Abans, els sis aventurers s'endinsen en bicicleta a la capital on visitaran la Seu Vella i s'aturaran a un forn de pa per agafar energies i afrontar les llargues etapes que els esperen sobre dues rodes.

L'Àlvaro Sanz patirà una punxada sota la pluja que endarrerirà el trajecte. Al pantà d'Utxesa faran una aturada per observar i, sobretot, escoltar el so dels ocells. Dos dels aventurers, l'ambientòloga Marta Josa i el músic Maties Palau, gaudiran de valent.

Álvaro Sanz arregla una punxada a la roda de la seva bicicleta sota la pluja i envoltat d'alguns companys

Álvaro Sanz arregla una punxada a la roda de la seva bicicleta Juan Sisto

A la ja persistent calor, s’hi afegiran nous problemes. Buscant la serra d'Almos s’endisaran en terreny privat i hauran de modificar el seu trajecte. A més, l’equip ja ha superat la meitat de la ruta i la convivència comença a passar factura. Estan cansats de tots els quilòmetres que porten a l’esquena i de la improvisació constant del líder de l’expedició. No en và, l'últim tram, de Móra d'Ebre a Miravet, serà en caiac pel riu Ebre, una activitat que els omplirà d'energia.