Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Aquí parlem' analitza aquesta setmana la crisi del govern

  • Lluís Falgàs entrevista Roger Mateos i Ferran Casas, autors del llibre 'Tota la veritat'
  • Dissabte, 1 d'octubre, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Ferran Casas, Lluís Falgàs i Roger Mateos, al plató d''Aquí parlem'
Ferran Casas, Lluís Falgàs i Roger Mateos, parlant del llibre 'Tota la veritat'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30 hores al Canal 24horas.

'Aquí parlem' se centra aquesta setmana en la crisi del govern de la Generalitat de Catalunya. Coincidint amb el cinquè aniversari de l'1 d'octubre Lluís Falgàs entrevista Roger Mateos i Ferran Casas, dos dels autors de 'Tota la veritat: la crònica definitiva dels dies decisius del Procés'.

Ferran Casas a l'estudi d'Aquí parlem'

Ferran Casas a l'estudi d'Aquí parlem' RTVE CATALUNYA

El programa d'actualitat política i parlamentària 'Aquí parlem' analitza aquesta setmana la crisi de govern entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya evidenciada durant les intervencions del debat de política general, que té lloc al Parlament de Catalunya els dies 27 i 30 de setembre, i que obre el període legislatiu.

Roger Mateos, coautor del llibre: 'Tota la veritat: la crònica definitiva dels dies decisius del Procés'

Roger Mateos RTVE CATALUNYA

Coincidint amb el cinquè aniversari de l'1 d'octubre, l'espai dirigit per Lluís Falgàs compta amb la presència dels periodistesRoger Mateos i Ferran Casas, dos dels sis autors de 'Tota la veritat: la crònica definitiva dels dies decisius del Procés', amb qui farà balanç dels darrers anys.

RTVE

anterior siguiente