Enlaces accesibilidad
La casa dels còmics

RTVE Catalunya estrena 'La casa dels còmics'

  • El programa arrenca amb Pepe Rubianes, un dels còmics més estimats i enyorats de casa nostra
  • Andreu Buenafuente recordarà Rubianes amb Albert Om, Joan Gràcia, Pep Molina, la seva vídua Lucila Aguilera i la germana del còmic, Carmen Rubianes
  • Diumenge 25 de setembre, a les 23:45h a La 1, després de 'La película de la semana'
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Taula rodona on estan parlant Andreu Buenafuente, Albert Om, Joan Gràcia i Pep Molina
Andreu Buenafuente amb Albert Om, Joan Gràcia i Pep Molina

'La casa dels còmics' és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio) que posa en valor alguns pioners imprescindibles de l'humor de casa nostra. S'emet els diumenges a la nit a La 1.

RTVE Catalunya estrena diumenge 'La casa dels còmics', una aproximació sentimental a la figura d'alguns pioners imprescindibles per entendre la història de l'humor a casa nostra: Pepe Rubianes, Joan Capri, Mary Santpere, Miguel Gila i Eugenio.

A partir de l'arxiu històric de RTVE, el programa revisitarà l'humor dels còmics i el comentarà a plató amb grans convidats que els van conèixer, d'altres que s'hi van veure influenciats i, en general, per tothom que els admira i recorda.

L'objectiu del programa serà passar-ho bé, recordant-los o redescobrint-los perquè aquest és el seu llegat impagable: l'alegria que van repartir.

David Verdaguer i Andreu Buenafuente parlant en un bar

David Verdaguer i Andreu Buenafuente rtve catalunya

Pepe Rubianes: "Si fos sempre el personatge que faig, acabaria completament boig"

En el primer capítol, 'La casa dels còmics' se centra en la figura de Pepe Rubianes. A partir de l'arxiu històric de RTVE, Andreu Buenafuente s'aproximarà a l'humor del còmic i el comentarà a plató amb uns convidats de luxe: Albert Om, Joan Gràcia i Pep Molina. També entrevistarà Lucila Aguilera, vídua de Rubianes, i la germana del còmic, Carmen Rubianes.

Andreu Buenafuente parla amb Carmen Rubianes en exterior

Andreu Buenafuente parla amb Carmen Rubianes rtve catalunya

A més, Andreu Buenafuente i David Verdaguer teoritzaran cada setmana de forma distesa sobre la comèdia, a partir de l'humorista homenatjat.

En el primer capítol, 'La casa dels còmics' se centra en Pepe Rubianes. Andreu Buenafuente s'aproximarà a l'humor del còmic amb Albert Om, Joan Gràcia, Pep Molina, Lucila Aguilera i Carmen Rubianes.

RTVE

anterior siguiente