Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Laura Borràs tanca la temporada d''Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista la presidenta del Parlament i de Junts per Catalunya

Per
Laura Borràs, convidada a l''Aquí parlem'
Laura Borràs convidada a l'últim programa de la temporada

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí Parlem', el programa d'actualitat política i parlamentària dirigit i presentat per Lluís Falgàs, entrevista aquesta setmana Laura Borràs.

'Aquí Parlem' emet aquest cap de setmana l'últim programa d'una temporada tan interessant com intensa des del punt de vista polític. Lluís Falgàs entrevista la presidenta del Parlament de Catalunya i diputada de Junts per Catalunya, en un moment en què Laura Borràs està pendent de la possible obertura de judici acusada de prevaricació i falsedat documental.

Lluís Falgàs i Laura Borràs minuts abans de començar l'entrevista

Lluís Falgàs i Laura Borràs minuts abans de començar l'entrevista RTVE CATALUNYA

El programa, que reprendrà les seves emissions habituals el dissabte 17 de setembre, recollirà els temes tractats en l'últim ple d'aquest període de sessions i farà balanç d'una temporada que clou amb la represa, la setmana vinent, de la taula de negociació després de la reunió entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. També repassarà altres temes de l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

RTVE

anterior siguiente