Enlaces accesibilidad
Premis Alícia

'Efecte Collins' rep el Premi Alícia 2022

  • El programa de música de La 2 aconsegueix el premi en la categoria de Periodisme Musical, atorgat per l'Acadèmia Catalana de la Música

Per
Gonzalo Bello amb el premi a la mà, al seu costat Oriol Nolis i Consol Saenz
Oriol Nolis, Gonzalo Bello i Consol Saenz

En l'acte de lliurament celebrat ahir a l'Auditori, 'Efecte Collins' va rebre el Premi Alícia 2022 en la categoria de Periodisme Musical. Un reconeixement per la seva tasca periodística en el marc de l'activitat musical.

Van recollir el premi el director de RTVE Catalunya, Oriol Nolis, i el director i la subdirectora del programa Gonzalo Bello i Consol Saenz. Oriol Nolis va recalcar que "aquest país sense creadors, sense cultura i sense música és un país sense ànima". Consol Saenz va dedicar el premi a tots els protagonistes que han passat pel programa i a l'equip d''Efecte Collins'.

Oriol Nolis recull el premi Alícia parlant a l'atril, acompanyat de Gonzalo Bello i Consol Saenz

Oriol Nolis, Gonzalo Bello i Consol Saenz recull el premi Alícia rtve catalunya

Els Premis Alícia són els premis anuals atorgats per l'Acadèmia Catalana de la Música. L'acte d'enguany va fer un homenatge a Pau Riba, Premi a la Trajectòria. La resta de guardonats han estat: Maria Arnal i Marcel Bagès, en les categories d'Interpretació i de Producció Discogràfica; Hèctor Parra i Arnau Pons, premi a l'Autoria; Les Impuxibles, premi a la Interdisciplina; Tarta Relena, premi al Talent Emergent; Orquesta de Músiques d’Arrel de Catalunya, premi al Directe; Càntut, premi al Projecte Social; Cantània, premi al Projecte Educatiu, i Rosalía, premi a la Internacionalització.

Foto de família premiats Premis Alícia

Premiats i premiades als Premis Alícia rtve catalunya