Enlaces accesibilidad

El documental 'Les bruixes porten dol' recull el Premi Turístic internacional Pica d'Estats

  • El documental reflexiona sobre la bruixeria i la persecució de les bruixes al llarg de la història

Per
El documental d'RTVE 'Les bruixes porten dol' ha rebut el Premi Pica d'Estats
La periodista Anna Solana recull el el Premi Pica d'Estats

'Les bruixes porten dol' és un documental de producció pròpia de TVE Catalunya realitzat per Anna Solana Tomàs i Pilar Granero Garrido.

El documental 'Les bruixes porten dol', produït per RTVE Catalunya ha recollit avui el premi Pica d'Estats en la categoria de televisió que atorga la Diputació de Lleida. Elaborat per la periodista Anna Solana Tomàs i la realitzadora Pilar Granero Garrido, es pot tornar a veure aquest dissabte.

Anna Solana Tomàs ha recollit el 32è Premi Turístic internacional Pica d'Estats en un acte que s'ha dut a terme al saló de Plens de la Diputació de Lleida. Simultàniament s'han entregat un total de vuit premis en les categories de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet. El jurat del 32è Premi Pica d'Estats el formen destacats professionals del món de la comunicació.

'Les bruixes porten dol'

'Les bruixes porten dol' és un documental que mostra, al llarg de 60 minuts, el recorregut i la reflexió històrica i actualitzada del fenomen de la bruixeria a Catalunya. Es fa una anàlisi del concepte 'bruixa' des de la redacció de la primera Llei contra el crim de bruixeria fins avui dia, descobrint la cruel una cacera de dones. Al llarg del documental s'inclou el testimoni i la veu d'historiadors, medievalistes, antropòlegs i d'altres experts. El documental s'ha rodat a Viladrau, el Pallars Sobirà, Balaguer, Vallgorgina, Cassà de la Selva, Montblanc i Barcelona.

RTVE

anterior siguiente