Enlaces accesibilidad
FitMés

Gemma Nierga entrena amb Cesc Escolà, a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Sara Martínez, dona consells per menjar tranquil·lament, sense presses
  • Dissabte, 30 d'abril, a les 11:05h disponible a La 2
  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

Per
Gemma Nierga i Cesc Escolà asseguts al sofà parlant a 'FitMés'
Gemma Nierga i Cesc Escolà

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dissabtes a La 2 i RTVE Play Catalunya.

La periodista Gemma Nierga visita 'FitMés' per compartir amb el Cesc Escolà una rutina de FitDance per millorar la capacitat cardiovascular, la musculatura i la coordinació amb moviments sense impacte.

La convidada d'aquesta setmana és la periodista Gemma Nierga, amb qui el Cesc farà una rutina de FitDance, una modalitat que barreja diversos estils de ball i que ajuda a millorar la capacitat cardiovascular, la musculatura i la coordinació, gràcies als moviments sense impacte que es realitzaran. Abans, però, la Gemma i el Cesc faran un estirament, com sempre, per activar el cos i que els músculs vagin entrant en calor. L’exercici del capítol és una manera divertida i diferent de fer esport. No oblidem estirar al finalitzar per evitar possibles lesions i baixar les pulsacions.

Gemma Nierga i Cesc Escolà fent l'escalfament a 'FitMés'

Gemma Nierga i Cesc Escolà durant la sessió de FitDance rtve catalunya

Per acabar, la secció de la nutricionista del programa, Sara Martínez, que donarà consells per menjar tranquil·lament, sense presses i concentrats en el que mengem.

RTVE

anterior siguiente