Enlaces accesibilidad
175 anys Liceu

'Punts de vista' celebra els 175 anys del Liceu

  • La soprano Natàlia Perelló, la mezzo soprano Gema Hernández i la pianista Veronique Werklé interpretaran 'Sull’aria...Che soave zeffiretto', de 'Le nozze di Figaro'
  • Las Migas presentaran l'últim single del seu nou àlbum, 'Libres'
  • Dimarts, 5 d'abril, a les 18:10h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Pla mig de Tània Sarrias amb samarreta blava al plato del programa
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

El programa cultural diari de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet de dilluns a divendres i els diumenges a La 2.

'Punts de vista' celebra, dimarts, el 175è aniversari del Gran Teatre del Liceu, des de la Sala dels Miralls. Un programa especial, en directe, ple d'actuacions, entrevistes i reportatges centrats en la història i la tasca del Liceu.

Tània Sarrias entrevistarà Valentí Oviedo, director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, i Víctor García de Gomar, director artístic de la Fundació Gran Teatre del Liceu, per parlar de la història i el futur del teatre. També, la soprano Natàlia Perelló i la mezzo soprano Gema Hernández, acompanyades al piano de Veronique Werklé, presentaran una de les òperes que s'està a punt d'estrenar: 'Le nozze di Figaro' de Mozart.

A més, el programa comptarà amb l'actuació dels ballarins: Bea Villabol, Roberto Olivan, Rita Nouvel, Mercedes Recacha i Pol Jiménez, de l'Associació Professional de Dansa de Catalunya, que interpretaran 'Tú que vienès a rondarme' de Maria Arnal i Marcel Bagès . I el grup Las Migas presentaran l'últim senzill del seu nou àlbum, 'Libres'.

Judit Martín, Txell Sust i Míriam Tortosa assegudes a les butaques del Liceu

Judit Martín, Txell Sust i Míriam Tortosa al Liceu rtve catalunya

Tània Sarrias també parlarà amb l'actriu Cristina Brondo i comptarà amb les col·laborades del programa: la Judit Martín, que ens portarà les seves 'perles culturals'; la Txell Sust, que repassarà l'actualitat musical, i la Míriam Tortosa, que ens parlarà de les darreres estrenes teatrals.

Per acabar, el programa emetrà dos reportatges relacionats amb el Liceu, la seva història i la seva gent: el primer, presentarà l'equip de sastreria que explicarà com és un dia en la seva feina, i el segon és un repàs de les actuacions que es fan a Liceu quan no són òperes.

RTVE

anterior siguiente