Enlaces accesibilidad
FitMés

Elsa Anka entrena amb Cesc Escolà, a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Virginia Gómez, explica què és el Plat Saludable, creat per experts en nutrició de Harvard
  • Dilluns, 4 d'abril , a les 8h disponible a RTVEPlay.cat i dissabte, 9 d'abril, a les 11:10h a La 2

Per
Elsa Anka i Cesc Escolà amb unes manuelles
Elsa Anka i Cesc Escolà

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h disponible RTVE Play i els dissabtes a La 2.

El pròxim dilluns, Elsa Anka visita 'FitMés' per compartir amb el Cesc Escolà una rutina de treball de força de cames. L'objectiu és millorar la musculatura i guanyar estabilitat.

Aquesta setmana, Cesc Escolà rep a 'FitMés' l'actriu, presentadora i model Elsa Anka. Junts realitzen un entrenament de força de cames amb l'objectiu de guanyar estabilitat, equilibri, resistència i cremar calories.

Elsa Anka i Cesc Escolà utilitzen la fitball en un exercici

Elsa Anka i Cesc Escolà utilitzen diferents materials com la fitball rtve catalunya

La rutina està precedida per un escalfament molt actiu centrat en les cames i l'entrenament es divideix en tres blocs. S'utilitzen materials per augmentar la força resistència com manuelles, gomes i la fitball. Al finalitzar la rutina es realitzen estiraments per relaxar la musculatura i evitar lesions.

Per acabar, el Cesc Escolà parla amb la nutricionista de 'FitMés', Virginia Gómez, sobre hàbits d'alimentació saludable. Aquesta setmana descobrim què és el Plat Saludable, creat per experts en nutrició de Harvard.

RTVE

anterior siguiente