Enlaces accesibilidad
FitMés

Cesc Escolà i Víctor Tomàs realitzen una rutina de càrdio HIIT a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Virginia Gómez, explica les claus per iniciar un canvi d’hàbits orientat a l’alimentació saludable
  • Dilluns, 28 de març, a les 8h disponible a RTVEPlay.cat i dissabte, 2 d'abril, a les 11:40h a La 2

Per
Cesc Escolà i Víctor Tomás parlant asseguts al sofà, un a cada cantonada, a la sala d'estar de 'FitMés'
Cesc Escolà i Víctor Tomás a 'FitMés'

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h disponible RTVE Play i els dissabtes a La 2.

El pròxim dilluns, l'exjugador d'handbol Víctor Tomàs visita 'FitMés' per fer una intensa rutina cardiovascular de HIIT amb Cesc Escolà. Un entrenament complet per millorar la resistència i cremar greix.

Aquesta setmana la llegenda blaugrana, Víctor Tomàs, se suma al mètode 'Escolà'. L’exjugador d’handbol i en Cesc s’animen amb una intensa rutina cardiovascular de HIIT (High Intensity Interval Training), un entrenament d’intervals curts d’alta intensitat i moments de recuperació. Un exercici complet per a millorar la resistència i cremar greix. La rutina està dividida en tres blocs de quatre minuts: 45 segons d’exercicis per cada 15 de descans.

Cesc Escolà i Víctor Tomás en un moment de l'entranament a 'FitMés' creuant les cames

Cesc Escolà i Víctor Tomás en un moment de l'entrenament rtve catalunya

L’objectiu de l’entrenament de càrdio HIIT és millorar la capacitat cardiovascular i treballar la força i la resistència a partir del nostre cos. Els músculs que es treballen en aquest tipus de rutina són principalment els glutis, els quàdriceps, els isquiotibials, els abdominals i l’esquena baixa. Després de la rutina, l’entrenament finalitza amb la part dels estiraments, on descobrirem una mica més en Víctor.

Per acabar, la nutricionista de 'FitMés', Virginia Gómez, aquesta setmana proposa les claus per iniciar un canvi d’hàbits efectiu orientat a l’alimentació saludable.